Tombolă cu premii de valoare de la Carpet Outlet Moldova 24 Ianuarie 2021
26 Январь 2021

Cel mai mare magazin de covoare din țară – Mega Carpet Outlet la data de 24 Ianuarie 2021, a organizat extragera premiilor de la cea de-a patra ediție de Tombolă.
Participanții au avut emoții mari pentru că premiul mare a fost un automobil Renault Kadjar în valoare de 20 mii euro, dar nici celelate premii nu au fost de ignorat. Alte 99 de premii au bucurat participanții înscriși, printre care mașini de spălat, televizoare, aspiratoare și altele. 
 

 

Evenimentul a avut loc live din noul magazin Mega Carpet Outlet de pe strada Chișinăului 3, lângă magazinul Metor 1. Acest magazin este deschis din decembrie 2020 și se bucură de cumpărători zilnic. Acest lucru nu este de mirare pentru că Carpet Outlet este un lider incontestabil pe piața Moldovei în domeniul vânzării retail a covoarelor. Are peste 50 mii de metri pătrați de covoare și cumpărătorii ne mărturisesc că mereu au găsit covoarele pe care și le-au dorit. Asortimentul este divers, aici găsiți covoare din toate colțurile lumii, deci oricine își poate găsi covoare după stilul și design-ul casei sale. 

 

Înscrierea la tombolă a fost posibilă la procurarea covoarelor în valoare de 2 900 lei. Mai mult decât atât, toți participanții au primit pe loc cadouri cum ar fi power bank-uri, căști, boxe audio, oale sub presiune și alte divice-uri trebuincioase. 
 

Evenimentul  a fost dirijat de către Emilian Crețu, artistul care a organizat un show extraordinar! A bucurat spectatorii cu energia sa debordantă. Totul s-a desfășurat în conformitate cu restricțiile impuse, evenimentul a fost live pe pagina de facebook și instagram a magazinului și ale lui Emilian, iar unii participanții au fost sunați în direct și anunțați că sunt câștigători. 

Lucia din orășelul Strășeni a fost surprinsă să afle că este câștigătoarea marelui premiu! 
 

Magazinul Carpet Outlet vă anunță că reducerile mari de -30% -70%  continuă în ambele magazine, atât la cel de pe strada Chișinăului 3, lângă Metro1, cât și pe cel de pe strada Calea Ieșilor 91, în incinta Creator Mall.
Vezi pagina noastra www.carpetoutlet.md și facebook.com/carpetoutlet.md

La Carpet Outlet Moldova oricine își găsește covorul de vis!