Moș Carpet Outlet a pregătit 7 Mega Surprize și Cadouri pentru Tine și Oamenii Dragi din anturajul Tău
17 Декабрь 2021

Moș Carpet Outlet a pregătit 7 Mega Surprize și Cadouri pentru Tine și Oamenii Dragi din anturajul Tău

Doar în perioada 18 decembrie 2021 – 31 ianuarie 2022 venim cu 7 Mega Surprize pentru tine de la Moș Carpet Outlet:

- Cadou Frumos

- Cadou Gustos

- Cadou Dulce

- Cadou Spumant

- Dublu Bilete pentru a câștiga un Apartament Spațios în Chișinău

- Extra 10% reducere pentru covoarele din Colecția Etnica

- 50% reducere la toată gama de textile pentru casa ta: lenjerie de pat, prosoape, halate de baie, plăpumi, cuverturi...

Anul acesta ne-am propus să-l ajutăm pe Moș Carpet Outlet să fie și mai darnic - astfel la achiziția în sumă minimă de 2900 lei, primești pe loc 2 cadouri garantate, unul de la noi și altul de la El. În plus, mai ai și dublarea tichetelor de participare la tombola cu Premiul Mare – Apartament Spațios în Chișinău!!!
 

Vin-o în magazinele noastre Carpet Outlet, cumpără din gama variată de covoare și textile pentru casă, iar noi te răsplătim pe loc: cadouri pentru fiecare, de la mic la mare. Moșul are în sac cadouri Dulci, Gustoase, Spumante și Frumoase. Mai multe covoare cumpărate, mai multe cadouri adunate!!!
 

Dacă optați pentru produse calitative, oferte extraordinare și o deservire impecabilă, atunci cu siguranță veți aprecia rețeaua de magazine Carpet Outlet.

Vă așteptăm cu drag, de Luni până Vineri de la 10:00 până la 19:00, iar Sâmbătă și Duminică de la 10:00 până la 18:00, în toate magazinele Carpet Outlet