Prima tombolă marca Carpet Outlet din acest an! 23.01.2020
24 Январь 2020

Pe 23 Ianuarie, 2020, în magazinul Carpet Outlet, a avut loc prima Super Tombolă din cele trei, care vor culmina în luna aprilie cu extragerea premiului mare, un AUTOMOBIL în valoare de aproape 20 mii euro. La prima tombolă au fost împărțite 33 de PREMII VALOROASE (20 premii celor prezenți în sală și 13 premii pentru cei care nu au fost prezenți). Câștigătorii s-au ales cu: aparate de cafea, aspiratoare, cuptoare cu microunde, storcatoare de fructe, uscator de par, toastere, televizoare LED, frigidere, masini de spalat, s.a.! 

Toți câștigătorii careu au fost pe loc au primit suplimentar un covor din lână cu personajul DORA! 
Felicitări tuturor! Nu uitați, biletele din prima tombolă dar și din celelalte două care o să urmeze, vor participa și la tombola finala din 24 aprilie, cind va fi extras MARELE PREMIU, AUTOMOBILUL!

Vă reamintim, mai urmează două Super Tombole, pe 29 Martie 2020 si cea finală din 24 aprilie 2020! Nu ezitați să participați, cumpărând în magazinul Carpet Outlet, un covor sau mai multe covoare cu reducere de la -40% până la -70%, în valoare de minim 4000 lei. Dumneavoastră veți personaliza casa cu covoare deosebite, iar noi vă completam achiziția și bună dispoziție cu premii valoroase și utile oricui!

Detalii pe site-ul nostru: https://carpetoutlet.md
Găsiți mai multe pozele pe facebook carpetoutlet.md