Acum și mai multe covoare pentru  casa ta! Carpet Outlet deschide ușile celui de-al 3-lea magazin.
22 Октябрь 2021

Super noutate de la mult îndrăgitul, Carpet Outlet! Se deschide un nou magazin, la Botanica, Chișinău.

Un asortiment variat de covoare și traverse din mătase, fibră naturală (lână) și sintetică, în cele mai desăvârșite designe și culori, așteaptă să fie așternute în casa ta. Astfel, pe lângă magazinele deja cunoscute de voi și apreciate pentru gama de produse, dar și calitatea deservirii , puteți face achizițiile și la magazinul Carpet Outlet Botanica.

Deci, notează în calendar, Sâmbătă, 23 octombrie 2021, de la ora 10.00 până la 19.00 , pe adresa bulevardul  Bd. Dacia 55, Chișinău Moldova are loc marea deschidere, nu rata super ofertele!

În plus, la o achiziție de minim 2900 lei, ai cadouri garantate și tichete de participare la tombole, unde premiul mare este un Apartament în orașul Chișinău. Iar pe 27 octombrie, va avea loc a doua Super Tombolă, unde puteți câștiga 50 de premii valoroase, printre care: televizoare, mașini de spălat, frigidere, cuptoare cu microunde, aparate pentru cafea, uscatoare de păr, storcătoare de fructe și super premiul, O foaie turistică pentru 2 persoane, într-un hotel de 5 stele, în Turcia sau Egipt!Împreună cu partenerii noștri, MAIB, am decis să remunerăm posesorii cardurilor
Gama și Liber Card,oferindu-le un cashback de 7 % .

Alături de noi, vom avea reprezentatul bradului Merinos, cel mai mare producător internațional de covoare, care ne furnizează cele mai excluzive stocuri, recunoscute pentru calitatea și designul inedit.

Te așteaptă o atmosferă fenomenală, un show de excepție alături de trupa Akord , muzică bună, premii și multe alte surprize. 

Grăbește-te să ne fii alături în cea mai tare zi din această toamnă, la marea deshidere, iar noi te vom ajuta să aduci confortul în casa ta!
 

Vă așteptăm cu drag!
www.carpetoutlet.md/rom
facebook.com/carpetoutletmd