24 ianuarie 2021 Tombola Finală Carpet Outlet
29 Ноябрь 2020

Dragi Prieteni!!!

Vă mulțumim foarte mult pentru fidelitatea Dvs și aprecierea celui mai mare Outlet de Covoare din Moldova - Carpet Outlet și dorim să facem un anunț important:
Dat fiind faptul că a fost declarata stare de urgență în sănătate publică pe întreg teritoriul țării până pe 15 ianuarie 2021, suntem nevoiți să transferăm petrecerea Tombolei Finale Carpet Outlet pentru data de 24 ianuarie 2021.

Ne pare foarte rău pentru această situație, dar Carpet Outlet întotdeauna a petrecut tombolele în cadrul magazinului și cu prezența participanților. Și pentru Tombola Finală vom păstra această tradiție și o vom petrece într-un mod transparent și corect, respectând toate prevederile legale.

Adițional, am decis să aducem mai multe extra beneficii pentru cei care au deja bilete de participare pentru Marea Tombolă, cât și pentru cei care încă nu au reușit să procure covorul îndrăgit de la Carpet Outlet:
1. Numărul premiilor (Smart TV, frigidere, cuptoare cu microunde, mașini de spălat și altele) se va tripla și va crește de la 33 la 99!!!
2. Persoanei care va câștiga Premiul Mare – Automobilul, adițional i se va oferi un bonus și anume un set de cauciucuri de iarnă pentru a face față provocărilor de sezon.
3. În câteva zile stocul de covoare și traverse va fi suplinit cu un număr foooooooarte maaaaaaare de noi articole, cu diverse compoziții și design-uri.
4. Lichidările de stoc vor avea loc în continuare, iar prețurile afișate o să Vă surprindă într-un mod foarte plăcut!!!